PEDAGOJİK FORMASYON EĞİTİMİ İLE İLGİLİ ÖNEMLİ DUYURU
5.02.2023

1. 2022-2023 Öğretim Yılı Bahar Döneminde açılacak pedagojik formasyon eğitiminde sadece ​

TARİH ile TÜRK DİLİ VE EDEBİYATI BÖLÜMÜ son sınıf öğrencileri ders alacaktır.

Formasyon derslerinin kayıtları ekle-sil döneminde yapılacaktır.

2. Formasyon eğitimi almak isteyen son sınıf öğrencilerinin İnsan ve Toplum Bilimleri Fakültesi

web sayfasında bulunan dilekçeyi doldurarak 15.02.2023-24.02.2023 tarihleri arasında bölüm kayıt danışmanlarına göndermeleri gerekmektedir. (Söz konusu dilekçenin imzalanmış haliyle pdf ya da jpeg formatında kayıt danışmanlarına mail yoluyla ulaştırılması mümkündür.)

SON SINIFLAR İÇİN DİLEKÇE

3. Pedagojik Formasyon dersleri mezuniyet şablonunda yer alacağından not ortalamasına dahil edilecektir.

4. Pedagojik Formasyon dersleri bölüm derslerine ek olarak alınacak olup

2022-2023 bahar dönemi için + 12 kredilik formasyon dersine kayıt yapılacaktır.

ARA SINIFLARIN DİKKATİNE!

Ara sınıfların formasyon eğitimi 2023-2024 Öğretim Yılı Güz Yarıyılında başlayacaktır.

Belirtilen dönemde formasyon eğitimine başlamak isteyen ara sınıf öğrencilerinin de

İnsan ve Toplum Bilimleri Fakültesi web sayfasında bulunan dilekçeyi doldurarak

3 Mart 2023 tarihine kadar bölüm sekreterliğine teslim etmeleri gerekmektedir.

ARA SINIFLAR İÇİN DİLEKÇE